Clubinfo

Klik hier om naar het lidmaatschap aanvraag formulier te gaan

Elk jaar aan het begin van april wordt de accommodatie van de Kustzeil- en Botenvereniging Bergen aan Zee, of wel de KZBV opgebouwd. De catamaranzeilers, vissers, golfsurfers, windsurfers en kitesurfers kunnen dan hun boten en uitrustingen naar het strand brengen. De vereniging biedt een uitstekende accommodatie en een schitterend breed strand met ruime aan- en afvaartgelegenheid. Daarnaast verzorgt de KZBV voor leden en niet leden een ruim aanbod aan wedstrijden.

De zee, die iedere dag weer anders is en waarop men nooit uitgekeken raakt. Men zegt wel eens dat zeilen op zee één van de betere middelen is tegen stress en depressiviteit. Het direct omgaan met die steeds wisselende zee die aardig maar ook gevaarlijk kan zijn, geeft een heel speciale kick. Het is niet voor niets dat de vereniging stringente regels hanteert inzake veiligheid van boten en uitrusting.

De vereniging biedt ook accommodatie aan zeevissers. Vissen op een strakke zee bij zonsopgang en dan vervolgens de vis roken of bakken en direct oppeuzelen. Hier kan geen 5-sterrenrestaurant tegenop.

De vereniging biedt exclusieve strandaccommodatie, niet alleen voor de watersporter maar ook voor zijn gezinsleden en overige genodigden.

De vereniging biedt een platform voor team-building en verenigingsleven.
Voorop staat dat de verenigingsactiviteiten op eigen kracht door de leden worden verricht.

Tarieven

Entreegeld € 0,-
Lid met 1 vaartuig (+ gezin) € 320,-
Lid zonder vaartuig (+ gezin) € 240,-
Alleenstaande € 170,-
Kitesurfers junior t/m 24 jaar  € 120,-
Passanten per dag  [Lid ver. max. 2 dagen] € 10,-
Gastleden per week € 150,-

Voor aanmelding geld een min. leeftijd van 18 jaar
Waterscooters en Jetski’s zijn niet toegestaan

Klik hier om naar het lidmaatschap aanvraag formulier te gaan