Hoe gaan wij om met het coronavirus?

UPDATE 1 APRIL 2020

Zoals beloofd houden we jullie op de hoogte voor wat betreft nieuwe maatregelingen die vanuit het RIVM zijn opgelegd gisteravond en wat dit voor ons zal betekenen. De club en de kantine blijven dicht t/m 28 april.

De reeds gemaakte afspraken voor wat betreft het brengen van de boten vanaf 11 april worden niet gewijzigd, uiteraard onder de strenge regels die opgelegd zijn vanuit het RIVM. Heb je je hiervoor nog niet aangemeld, mail dan naar pieter@wildschutinvest.nl om alsnog een afspraak te plannen.

De opbouwers zijn zo nu en dan op de club om de werkzaamheden af te ronden voor het seizoen 2020.
We gaan afzetlint plaatsen zodat voor een ieder duidelijk is dat het niet toegestaan is om gebruik te maken van het terras.

Laten we duimen dat we vanaf de 28e weer mogen spelen op de club.

Reageren of tips? Graag naar bovenstaand mail adres.

UPDATE 25 MAART 2020

Wij zijn ons terdege bewust van de risico’s die het COVID-19 voor de maatschappij vormt. We gaan proberen u zo veel als mogelijk op de hoogte te houden middels een update, via de mail, website of op de app voor wat betreft zaken die volgen ons relevant zijn om met jullie te delen.

Clubhuis
Het clubhuis is tot voor alsnog tot 11 april gesloten. Alleen voor clubleden die helpen met de opbouw is het toegestaan het clubhuis te betreden.

Kantine
De kantine is eveneens tot 11 april gesloten.

Boten het strand op
Vanaf 11 april zullen we een planning maken zodat we op een veilige manier alle boten het strand op krijgen. Hier krijgen jullie nader bericht over. Wij zullen er alles aan doen om onze leden te beschermen en houden ons, tijdens deze werkzaamheden, dan ook aan de RIVM richtlijnen.

De ruimte op het clubhuis en het strand is genoeg om ruimschoots te voldoen aan 1,5 meter afstand, zeker als we ons aan bovengenoemde planning houden. Echter, het blijft natuurlijk zo dat als u, tijdens het brengen van boten, dit een te groot risico vindt, of als u zelf symptomen van COVID-19 vertoont niet op of rond het clubhuis te begeven.

Vanzelfsprekend blijven de overige maatregelen die worden gesteld ook van kracht. Bij een gemaakte afspraak of werkzaamheden op of rond het clubhuis houden wij als leden ook afstand van elkaar, wassen regelmatig onze handen en houden de ruimtes hygi├źnisch. Wij schudden geen hand en als wijzelf ziekteverschijnselen vertonen dan zullen wij de afspraak afzeggen.

We hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd en ook zo veel mogelijk aan te bieden om urgente processen door te laten gaan. Mocht u vragen of zorgen hebben schroom dan niet om ons te bellen of te mailen.

Hartelijke groet,
Bestuur KZBV

You may also like...