Hoe gaan wij om met het coronavirus?

UPDATE 14 MEI 2020

De weersvoorspellingen zien er goed uit, en we mogen weer de zee op!

Natuurlijk moeten we een aantal aanpassingen doorvoeren om aan de regels te houden die door de RIVM zijn opgelegd voor sportverenigingen.

De volgende aanpassingen die we toepassen tot 1 juni zijn;

– natte ruimten blijven gesloten, douchen moet thuis, omkleden buiten.
– Herinrichten van terras conform nieuwe regels, ieder geval tot 1 juni gesloten.
– Kantineruimte blijft gesloten alleen via uitgifte luik bestellen. Consumptie nuttigen op het strand met 1.5 meter afstand van elkaar.
– Ophangen van desinfectie middelen, plaatsen bij toiletten(alleen bij hoge nood gebruik van maken) en ingang opslag, verplicht eerst handen desinfecteren voor je binnenkomt.
– Niet meer dan 1 persoon in de opslag om je zeilspullen te pakken , 1 deur gebruiken voor ingang en een tweede deur voor uitgang / één richting, wordt aangegeven met pijlen.
– Schoonmaakprogramma , om het uur alle raakvlakken, deurposten etc desinfecteren. (walschipper verantwoordelijk)
– Vervoer boten van strand naar zee, individueel, 1.5 meter afstand houden.

Onze walschipper is bevoegd om op te treden bij overtredingen op onze Botenclub.
We gaan er vanuit dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt hierin.
Tot snel!

Hartelijke groet
Bestuur KZBV

UPDATE 8 MEI 2020

Zoals beloofd zouden we jullie bij bijzonderheden op de hoogte stellen. We hebben goed nieuws, na de persconferentie van afgelopen woensdag, 6 mei, hebben we besloten dat de boten naar het strand gebracht kunnen worden. Pieter Wildschut zal dit proces coördineren. Voor vragen neem dus gerust contact met hem op. Doorgaans mogen de boten alleen voor 10:00 uur en na 18:00 uur gebracht worden.

Let op! De natte ruimte en de kleedruimte blijven gesloten en wij houden ons aan de RIVMrichtlijnen.

Hartelijke groet
Bestuur KZBV

UPDATE 25 APRIL 2020

Zoals beloofd zouden we jullie bij bijzonderheden op de hoogte stellen.

Na de toespraak van afgelopen dinsdag, 21 april, hebben we nogmaals contact gehad met de gemeente. Dit met de intentie om te spreken over eventuele mogelijkheden. Helaas, ondanks de meivakantie, willen we wederom benadrukken dat de club voor alle activiteiten gesloten blijft t/m 20 mei.

Laten we duimen dat we vanaf de 20 mei elkaar weer mogen ontmoeten op onze prachtige plek.

Hartelijke groet,
Bestuur KZBV

UPDATE 9 APRIL 2020

Zoals beloofd zouden wij jullie bij bijzonderheden op de hoogte stellen.
Gisteren heeft de gemeente BUCH contact met ons gezocht, gaande over het naleven van de getroffen maatregelen vanuit het RIVM. Nogmaals de club en de kantine blijven gesloten t/m 28 april.

De reeds gemaakte afspraken voor wat betreft het brengen van de boten vanaf 11 april worden per direct gewijzigd. Heb je je hiervoor aangemeld dan zul je door het bestuur benaderd worden, gezien de boten in ieder geval t/m 28 april niet het strand op mogen.

Wij willen nadrukkelijk aangeven dat de club voor alle activiteiten gesloten is t/m 28 april.
Handhaving en politie rijdt over het strand en zal verbaliseren. Gaat u toch met uw boot het water op, surfen of andere strand activiteiten aan, vanuit de club, dan brengt u de vereniging en uw mede clubleden hiermee nadeel toe.
De gemeente zal gaan handhaven als de noodverordeningen niet nageleefd worden. Nogmaals, dit kan gepaard gaan met individuele boetes en/of boetes gericht aan de vereniging, welke kunnen oplopen tot duizenden euro’s.
Neem uw eigen verantwoordelijkheid en breng hierbij onze club niet in diskrediet.

Laten we duimen dat we vanaf de 28e elkaar weer mogen ontmoeten op onze prachtige plek.

Hartelijke groet,
Bestuur KZBV

UPDATE 1 APRIL 2020

Zoals beloofd houden we jullie op de hoogte voor wat betreft nieuwe maatregelingen die vanuit het RIVM zijn opgelegd gisteravond en wat dit voor ons zal betekenen. De club en de kantine blijven dicht t/m 28 april.

De reeds gemaakte afspraken voor wat betreft het brengen van de boten vanaf 11 april worden niet gewijzigd, uiteraard onder de strenge regels die opgelegd zijn vanuit het RIVM. Heb je je hiervoor nog niet aangemeld, mail dan naar pieter@wildschutinvest.nl om alsnog een afspraak te plannen.

De opbouwers zijn zo nu en dan op de club om de werkzaamheden af te ronden voor het seizoen 2020.
We gaan afzetlint plaatsen zodat voor een ieder duidelijk is dat het niet toegestaan is om gebruik te maken van het terras.

Laten we duimen dat we vanaf de 28e weer mogen spelen op de club.

Reageren of tips? Graag naar bovenstaand mail adres.

UPDATE 25 MAART 2020

Wij zijn ons terdege bewust van de risico’s die het COVID-19 voor de maatschappij vormt. We gaan proberen u zo veel als mogelijk op de hoogte te houden middels een update, via de mail, website of op de app voor wat betreft zaken die volgen ons relevant zijn om met jullie te delen.

Clubhuis
Het clubhuis is tot voor alsnog tot 11 april gesloten. Alleen voor clubleden die helpen met de opbouw is het toegestaan het clubhuis te betreden.

Kantine
De kantine is eveneens tot 11 april gesloten.

Boten het strand op
Vanaf 11 april zullen we een planning maken zodat we op een veilige manier alle boten het strand op krijgen. Hier krijgen jullie nader bericht over. Wij zullen er alles aan doen om onze leden te beschermen en houden ons, tijdens deze werkzaamheden, dan ook aan de RIVM richtlijnen.

De ruimte op het clubhuis en het strand is genoeg om ruimschoots te voldoen aan 1,5 meter afstand, zeker als we ons aan bovengenoemde planning houden. Echter, het blijft natuurlijk zo dat als u, tijdens het brengen van boten, dit een te groot risico vindt, of als u zelf symptomen van COVID-19 vertoont niet op of rond het clubhuis te begeven.

Vanzelfsprekend blijven de overige maatregelen die worden gesteld ook van kracht. Bij een gemaakte afspraak of werkzaamheden op of rond het clubhuis houden wij als leden ook afstand van elkaar, wassen regelmatig onze handen en houden de ruimtes hygiënisch. Wij schudden geen hand en als wijzelf ziekteverschijnselen vertonen dan zullen wij de afspraak afzeggen.

We hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd en ook zo veel mogelijk aan te bieden om urgente processen door te laten gaan. Mocht u vragen of zorgen hebben schroom dan niet om ons te bellen of te mailen.

Hartelijke groet,
Bestuur KZBV

Dit vind je misschien ook leuk...