Jazz & Sail programma Het programma van Jazz & Sail Bergen staat!

Jazz & Sail 2019
sport, fun, music and more….!

Natuurlijk organiseert de Botenclub Bergen ook dit jaar weer Jazz & Sail! Op 7 en 8 september zal de feesttent wederom verrijzen en wordt de Botenclub omgetoverd tot de ontmoetingsplek voor zeilers, muziekliefhebbers en feestgangers. De deuren van de club worden weer opengezet voor iedereen! En dat inmiddels voor het 40ste jaar. Voor de zeilwedstrijden klik op Sail.

Maar wat kun je nog meer verwachten van Jazz & Sail op de Botenclub?

Zaterdag ben je van harte welkom en wordt er gezorgd voor live muziek. De zeilers komen na de zeilwedstrijden rond 16:00 uur met hun catamarans het strand op varen. Dat is ook het moment dat de muziek los kan gaan.

En wel met DJA FYA. Kewoon Kezellik! Dat is het motto van deze band met Surinaamse Roots. Dja Fya, voorheen Faya Djang, is sterk in het spelen van diverse muziekstijlen om zo elke bezoeker te kunnen vermaken, denk aan soca, merengue, kaseko, hindi-antilles, motown, reggae, salsa en soul! Zij beseffen dat een feest pas geslaagd is als ze iedereen aan het dansen hebben gekregen. Deze 7 koppige formatie maakt er een feestje van. De temperatuur in de tent zal oplopen tot een hoogtepunt. Zoals ze in Suriname zeggen, Dja Fya!

Op zondag beginnen we met LEMON met ‘de band’ om 15:30 – 18:00 uur. Jazz, pop, rock, rythm & blues, soul en r&b, deze veelzijdige band Lemon met professionele muzikanten speelt het allemaal! We beginnen rustig en eindigen op volle kracht!

Luister naar Party Man of bijvoorbeeld hun laatste CD ‘Perfect It Will Never Be’ en sneak previews van het allernieuwste werk op SoundCloud.

De roemruchte rockers van UNCLE HARRY’S PUNCH spelen op zondag tussen 19.00 en 23:00 de tent plat. Met nummers van onder andere ZZ Top, Aerosmith, Black Crowes, Billy Idol en The Rolling Stones. Maar ook Otis Redding, J.J. Cale, John Hyatt, Bob Seger en Delbert Mcclinton maken onderdeel uit van het repertoire.

Muziek hoort live gespeeld te worden. En Uncle Harry’s Punch weet hoe! Bij deze groovende rock’n Roll band is stilstaan geen optie! Check deze top formatie Uncle Harry’s Punch Live.

Podium sponsor: Victoria Schoonmaak

Zaterdag 7 september

16.00 – 19:30 uur       • Caribbean band Dja Faya

Zondag 8 september

15:30 – 18:00 uur      • Lemon

18:00 – 19:00 uur      • Dj Tavvi

19.00 – 23.00 uur      • Uncle Harry’s Punch

Tot ziens tijdens Jazz & Sail,

See you at the Botenclub!

Feesttent 2017

Een terugblik op Jazz en Sail 2017!

Impressie Jazz en Sail 2017