Jazz & Sail programma Het programma van Jazz & Sail Bergen staat!

Jazz and Sail 2018
sport, fun, music and more….!

Natuurlijk organiseert de Botenclub Bergen ook dit jaar weer Jazz and Sail! Op 8 en 9 september zal de feesttent wederom verrijzen en wordt de Botenclub omgetoverd tot de ontmoetingsplek voor zeilers, muziekliefhebbers en feestgangers. De deuren van de club worden weer opengezet voor iedereen! En dat inmiddels voor het 39ste jaar.

Wat kun je verwachten van Jazz and Sail op de Botenclub?

Traditie getrouw is de feesttent van de Botenclub op zondag het decor voor een spectaculaire avond!    Wanneer de catamaran zeilers na hun wedstrijden terugkeren start het feest op het strand. Onder het genot van een bier- of wijntje bijpraten met vrienden, de zon onder zien gaan en natuurlijk live muziek! Dat is wat wij noemen de jazz and sail beach-vibe! Vanaf het begin van de avond zullen er weer verschillende pop-rock bands en dj’s optreden. De programmering is nog niet definitief, maar reken maar dat ook dit jaar het dak er weer af gaat!

Dus kom gerust kijken en feest mee!

Op zaterdag beginnen de catamarans aan hun wedstrijdseries die op zondag eindigen. Er verschijnen ieder jaar circa 40 catamarans aan de startlijn. Als zij einde van de zaterdagmiddag terugkomen is er voor de zeilers en supporters een barbecue. Daarna gaan de voetje van de vloer met een leuke band. Wie zal dit jaar de tent weer op z’n kop zetten?

Wil je meer weten over de zeilwedstrijden kijk dan onder het kopje Sail voor meer info.

Is dit je allemaal nog niet genoeg? Kijk dan ook eens op de website van Jazz en Sail Bergen. (www.jazzbergen.nl) In het centrum van Bergen zijn namelijk nog eens 10 tot 15 podia waar het hele weekend bands optreden. En zeker niet alleen maar jazz!!

Tot ziens tijdens Jazz and Sail,

See you at the Botenclub!

Feesttent 2017

Een terugblik op Jazz en Sail 2017!

 

Impressie Jazz en Sail 2017