Sail

Voor het 40ste jaar op rij organiseert Botenclub Bergen tijdens Jazz & Sail op zaterdag 7 en zondag 8 september catamaran wedstrijden. Er wordt gestart in twee startvelden. Boten met een Texel rating groter of gelijk aan 107 en kleiner dan 107. Alle type catamarans zijn dus welkom! Jazz & Sail is tevens een officieel Dart 18 evenement wat zorgt voor een extra groot deelnemers veld.

De wedstrijden worden georganiseerd vanuit het clubpaviljoen van de Botenclub. Boten kunnen eventueel al op vrijdag worden gebracht.

Op zaterdag is de eerste start om 12:00 uur en worden 3 of 4 wedstrijden gevaren. Na de wedstrijden wordt voor de zeilers en hun supporters een barbecue georganiseerd en is er live muziek. Onder het genot van een wijntje of biertje napraten, genieten van de ondergaande zon en live muziek. Dat is wat wij noemen de Jazz & Sail beach-vibe!

Op zondag zullen we wederom het water opgaan en staan er 2 wedstrijden gepland. De eerste wedstrijd start om 11:00 uur.

Bij terugkomst barst het echte feest los met verschillende pop-rock bands en dj’s. De jazz liefhebbers kunnen net als op zaterdag afreizen naar het centrum van Bergen waar een uitgebreide muziek programmering aanwezig is.

Bij voorinschrijven via de weblink krijgen deelnemers een gratis t-shirt (inschrijfgeld wordt terug gestort wanneer de wedstrijden geen doorgang kunnen vinden)

Jazz & Sail, sport, fun music and more!

Tot ziens tijdens Jazz & Sail!

De zeilwedstrijden maken onderdeel uit van het gehele Jazz&Sail evenement wat plaatsvindt in de dorpen Bergen en Bergen aan Zee. Met traditiegetrouw op zondag hét feest op de Botenclub. Kijk voor het feest en muziek programma op de botenclub Jazz&Sail Programma
Uw vrienden en familie zijn dus meer dan welkom en kunnen zich het hele weekend ook prima op de wal vermaken! 
Check ook eens de website Jazz&Sail. Daar vind je alle activiteiten en muziekpodia en de dorpen Bergen en Bergen aan Zee.

Een terugblik op Jazz en Sail 2017!

Feesttent 2017

Impressie Jazz en Sail 2017