Sail

Voor het 39ste jaar op rij organiseert Botenclub Bergen tijdens jazz en sail op zaterdag 8 en zondag 9 september catamaran wedstrijden. Er wordt gestart in twee startvelden. Boten met een Texel rating groter dan 107 en kleiner of gelijk aan 107  Alle type catamarans zijn dus welkom! Jazz en Sail is tevens een officieel Dart 18 evenement wat zorgt voor een extra groot deelnemers veld.

De wedstrijden worden georganiseerd vanuit het clubpaviljoen van de Botenclub. Boten kunnen eventueel al op vrijdag worden gebracht.

Op zaterdag is de eerste start om 12:00uur en worden 3 of 4 wedstrijden gevaren. Na de wedstrijden wordt voor de zeilers en hun supporters een barbecue georganiseerd en is er live muziek. Onder het genot van een wijntje of biertje napraten, genieten van de ondergaande zon en live muziek. Dat is wat wij noemen de jazz en sail beach-vibe!

Op zondag zullen we wederom het water opgaan en staan 2 wedstrijden gepland. De eerste wedstrijd start om 11:00uur.

Bij terugkomst barst het echte feest los met verschillende pop-rock bands en dj’s. De jazz liefhebbers kunnen net als op zaterdag afreizen naar het centrum van Bergen waar een uitgebreide muziek programmering aanwezig is.

 Bij voorinschrijven via de weblink krijgen deelnemers een gratis t-shirt (inschrijvgeld wordt terug gestort wanneer de wedstrijden geen doorgang kunnen vinden)

Jazz and Sail, sport, fun music and more!

Voor inschrijven

Tot ziens tijdens Jazz en Sail!