JAZZ & SAIL 2017

Traditiegetrouw speelt Jazz en Sail zich op zondag af op het strand. De Botenclub is ‘the meeting place’ waar Bergenaren, muziekliefhebbers en zeilers elkaar treffen.

Met je voetjes door het zand op weg naar de Botenclub. Vrienden ontmoeten, feesten en dansen tot je erbij neervalt. Welkom op de Botenclub! Je vindt ons bij opgang Zuid (150meter naar links)

De roemruchte rockers van Uncle Harry’s Punch spelen op zondag tussen 20:00 en 23:00 de tent plat. Met nummers van onder andere ZZ TopAerosmith, Black Crowes, Billy Idol en The Rolling Stones. Maar ook Otis Redding, J.J. Cale, John Hyatt, Bob Seger en Delbert Mcclinton maken onderdeel uit van het repetoir.
Muziek hoort live gespeeld te worden. En Uncle Harry’s Punch weet hoe! Bij deze groovende rock’n Roll band is stilstaan geen optie!

Op zondag beginnen we om 17:00 uur met ‘Hotspot de band’. Jazz, pop, dance, disco, rock, rythm&blues, soul en r&b. Hotspot speelt het allemaal! Deze veelzijdige band met professionele muzikanten en lead zangeres Rémy Groeneveld neemt ons mee langs alle muziek stijlen. We beginnen rustig en eindigen op volle kracht!
 Zaterdag ben je ook van harte welkom op de Botenclub. Ook dan wordt er gezorgd voor live muziek. De zeilers komen na de zeilwedstrijden rond 16:00 uur met hun catamarans het strand op varen. Dat is ook het moment dat de muziek los kan gaan. En wel met DJA FYA. Deze 7 koppige formatie maakt er een feestje van. De temperatuur in de tent zal oplopen tot een hoogtepunt. Zoals ze in Suriname zeggen, Dja Fya!
Tot ziens op de Botenclub!

Dit vind je misschien ook leuk...